Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Te scapam de mucegai !

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Polimer cationic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
A) Polimer Cationic gama Superfloc pudra/emulsie
Polimer cu aport de sarcina pozitiva, este utilizat in special pe linia namolului atat in statiile de epurare municipale si industruriale cat si in statiile de tratare apa.

Polimerul anionic are un randament foarte bun si in cazul statiilor de epurare pe linia apei unde sunt folosite doze mari de coagulant si incarcarea apei este foarte mare.

Substanta organica care nu influenteaza valoarea pH-ului, polimerul cationic este utilizat pe linia apei pentru formarea namolului decantabil/flotabil si pe linia namolului pentru ingrosarea si deshidratarea acestuia.

In functie de caracteristicile unitatiilor de ingrosare si deshidratare namol polimerul cationic poate fii:
- polimer cationic cu masa moleculara mica destinat ingrosarii si deshidratarii namolului in instalatii care au nevoie de reactie rapida de separare a apei in conditii de decantare sau stoarcere.

- polimer cationic cu masa moleculara medie sau mare destinat ingrosarii si deshidratarii namolului in unitatii care necesita reactie rapida si rezistenta la forte de rotatie, de centrifugare.

In functie de instalatia de preparare polimerii cationici sunt de 2 tipuri:
- pudra: polimer solid de granulatie foarte mica ambalat la saci de 25 kg, perioada de valabilitate mare, necesitand o unitate de preparare speciala cu timp de amestec indelungat pentru o dizolvare in apa cat mai optima;

- emulsie: polimer lichid foarte vascos ambalat la bidoane de 25 kg, periada mai mica de valabilitate, o reactie foarte rapida de dizolvare in apa nu necesita o unitate speciala de preparare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura