Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Te scapam de mucegai !

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sulfat feric

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
3. Sulfatul Feric 40-42% este un coagulant cu substanta activa bazata pe fier trivalent;
- Atat la nivel municipal dar mai ales la nivel industrial este folosit pe scara larga pentru eficientizarea epurarii apei in treapta chimica;
- Prezinta avantaje in epurarea apelor industriale specifice industriilor alimentare, farmaceutice, vopseluri, petroliera, s.a .
Substantele chimice din apele uzate printre care se numara si nutrientii (azotul si fosforul), pot fi retinute numai prin realizarea unei trepte de epurare avansata, treapta care, evident, introduce costuri de investitie si de exploatare suplimentare. Aceste substante, evacuate in emisari produc mari neajunsuri mediului inconjurator si sanatatii oamenilor. Se impune ca si in statiile de epurare, sa se prevada treapta de epurare avansata.

Avantajele utilizarii produsului PIX 113 :
- stabilitatea produsului, fata de alte saruri de Fe2+, Fe3+
-produsul este mai putin coroziv in comparatie cu alte chimicale similare ( exemplu :clorura ferica )
utilizarea nu necesita amenajari speciale,
la sedimentare primara: buna separare a fosforului.
Reducere inaintata a CCO - Mn, suspensii solide, substante extractibile.
Prin doza de coagulant se poate regla gradul de incarcare a treptei biologice,
reduce timpul de retentie hidraulica - marirea capacitatii instalatiei,namolul obtinut se prezinta cu parametri cantitativi si calitativi superiori,compatibil cu polielectroliti - conditionare namol (deshidratare)
Reduce consumul de polielectroliti
Apa rezultata de la deshidratarea namolului prezinta caracteristici superioare : continut redus in Fosfor, substante organice, sulfuri, etc.
Reducerea incarcarii apei la iesirea din treapta mecanica prin imbunatatirea, in aceasta treapta, a indicatorilor: fosfor total, substante organice (CCO), suspensii solide (SS), amoniu (NH4+) etc.
Scaderea cantitatii de aer necesara aerarii in treapta biologica, ceea ce determina scaderea consumului energetic in treapta biologica.
Cresterea capacitatii de deshidratare a namolului, determinind implicit o crestere cantitativa si calitativa a biogazului.
Obtinerea efluentului cu indicatori calitativi superiori prin realizarea unor randamente superioare de reducere a poluantilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura